top of page

STILL MOVING

Documentaire / Sjoerd Derine

In opdracht van Stichting Dance Connects gaat filmmaker Sjoerd Derine op zoek naar ouderen die nog lang niet klaar zijn voor een leven achter de geraniums.

 

Drie groepen moderne dansers van over de 60 werken wekelijks 2 uur in verschillende dansstudio’s in Amsterdam aan hun conditie, lenigheid en expressievermogen. In juni 2016 komen ze samen in een aantal kleine theaters in Amsterdam. Daar tonen zij in de voorstelling Still Moving, Kracht, Ritme & Vernieuwing niet alleen hun persoonlijke ontwikkeling aan het publiek, maar ook dat de maatschappij niet stopt bij 65.

 

Still Moving is een indringend filmportret van de dromers en makers die nooit te oud zijn om te leren, te streven, te slagen. We krijgen zicht op onze eigen toekomst en die is rooskleuriger dan we dachten.

 

Still Moving, Kracht, Ritme & Vernieuwing is een productie van Stichting Dance Connects i.s.m DansHart en is mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuur Participatie, Gemeente Amsterdam Stadsdeel West, Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost, Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSBfonds, Fonds Sluyterman van Loo, RCOAK, Meevaart en Fonds voor Sociale Initiatieven.

Regie | Sjoerd Derine

Choreograaf | Floortje Rous

Fotografie | Kim Doeleman

Redactie & Vormgeving | Marieke Josselet

Documentaire  STILL MOVING

Documentaire STILL MOVING

1-DCC_wit-transparant.png
bottom of page