Over Dance Connects Company. Moderne dansproducties. 

Dance Connects Company is een modern dansgezelschap dat bestaat uit makers en dansers van alle leeftijden.

Onder leiding van professionele choreografen werkt een mix van jong, oud, amateur en professional aan de creatie van theatrale en muzikale moderne dansproducties.

 

Ondanks dat we ouder zijn, verlangen we naar moderne dans. Moderne dans brengt ons pijn en geluk. We zijn niet allemaal van de generatie, maar we leven wel allemaal in het heden. De moderne tijd.
 

Het creëren van een hoogwaardige productie is onze eigen provocatie. We geven onszelf over aan het proces en vragen veel. Van onszelf en het publiek. Wij provoceren het publiek door te laten zien wie we zijn, en tonen wat we kunnen, denken, voelen. We dagen uit opnieuw te kijken, ideeën bij te stellen en open te staan voor nieuwe beelden, nieuwe inzichten.


We zijn kunst. In ervaring, professionaliteit en vanuit ons hart. We richten ons op maatschappelijke relevantie en op onderwerpen die nu om ons heen spelen. We leggen gevoelens bloot die zich onder de oppervlakte schuil houden. We twijfelen en maken aan het twijfelen. We stellen ons kwetsbaar op en tonen moed. We roeren in statische visies. We roeren in moderne dans. Kunnen we tot een nieuwe bewegingsstijl komen? Tot een nieuw begrip? We bewegen naar (een) kanteling.

Dance Connects Company is onderdeel van Stichting Dance Connects.

Onze Partners

 

Producties van Dance Connects Company worden mede mogelijk gemaakt door

logo-wit geel
stadspas_logo
2011-080-Fonds-1
vsbfonds-lijstafbeelding
9504341_640x640

Vrienden

 

Dance Connects Company is een bruisend gezelschap dat beweging binnen de podiumkunsten op gang probeert te brengen.

 

Dance Connects Company gaat over ontmoeten en verbindingen maken, iedereen een kans geven betrokken te zijn bij danstheater en mensen te raken met moderne dans.

Door vriend te worden van Dance Connects Company draag je bij aan de ontwikkeling en de toekomst van ons gezelschap. Dit kan al vanaf 25,- euro per jaar. Lees hier meer.

1-DCC_wit-transparant.png