top of page
Zoeken

GEZOCHT PRODUCTIEASSISTENT

Bijgewerkt op: 28 sep. 2020


Scene LIVE / HUMAN CONDITIONS / Fotografie Kim Doeleman

Op 16, 17 en 18 oktober speelt Dance Connects Company een nieuwe voorstelling op het Hembrugterrein in Zaandam. Dance Connects Company is een modern dansgezelschap dat bestaat uit makers en dansers van alle leeftijden. Onder leiding van professionele choreografen werkt een mix van jong, oud, amateur en professional aan de creatie van hedendaagse dansproducties.


Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die kan ondersteunen bij het registreren van bezoekers en de verkoop van de merchandise na afloop. In ruil daarvoor kun je gratis deze unieke voorstelling bijwonen en krijg je een kijkje achter de schermen bij een dansproductie.


TAAKOMSCHRIJVING

Op 16, 17 en 18 oktober speelt de performance LIVE / HUMAN CONDITIONS in het Museum of Humanity op het Hembrugterrein in Zaandam. Voorafgaand aan de voorstelling registreer jij bezoekers en scan je eventuele kortingspassen. Na afloop van de voorstelling verzorg je de merchandise-tafel: bezoekers kunnen bij jou tassen, truien en drinkflessen kopen om Dance Connects Company te steunen.


KENNIS EN VAARDIGHEDEN

Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers van de voorstelling. Je hebt een vriendelijke uitstraling en verwelkomt bezoekers op gastvrije wijze. Je bent behulpzaam, sociaal en helpt bezoekers met mogelijke vragen. Wij bieden je ter plekke begeleiding bij de uit te voeren werkzaamheden.


WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

Je krijgt een unieke middag/avond waarbij je de voorstelling gratis kunt bijwonen en je onderdeel uitmaakt van de productie. Je krijgt een kijkje achter de schermen en je ontmoet leuke, diverse en creatieve mensen. Daarnaast worden uiteraard je reiskosten naar en van de locatie vergoed.


WAT IS DE MEERWAARDE?

Door jouw aanwezigheid kunnen de makers en dansers zich volledig op de voorstelling richten. Je draagt bij aan de unieke ervaring van het publiek en een inspirerende en uitdagende voorstelling voor jong en oud.


WERKTIJDEN

Voorstellingen Werktijden

17 oktober 13.30 uur 17 oktober van 12.30 tot 15.30 uur

17 oktober 16.00 uur 17 oktober van 15.00 tot 18.00 uur

18 oktober 13.30 uur 18 oktober van 12.30 tot 15.30 uur

18 oktober 16.00 uur 18 oktober van 15.00 tot 18.00 uur


MEER INFORMATIE

https://www.danceconnectscompany.nl/live


HOE KOM JE IN AANMERKING?

Heb je interesse in deze vrijwilligersfunctie? Stuur dan een mail naar info@danceconnects.nl, vertel ons iets over jezelf en laat weten bij welke voorstellingen jij kan helpen.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


1-DCC_wit-transparant.png
bottom of page