top of page
Zoeken

OPEN CALL / TRANS_LAB


Workshop Improv + DSDM - Foto Bas de Brouwer

Het is lang stil geweest rondom Dance Connects Company, maar inmiddels zijn we begonnen met de voorbereidingen voor een nieuwe productie die we maken i.s.m. Dereck Cayla en Marley Braaf van ICK Dans Amsterdam. We nemen de tijd om deze te ontwikkelen en gaan daarom eerst van start met een onderzoeksweek van 24 t/m 27 februari.


WIJ NODIGEN JE UIT VOOR TRANS_LAB! Als deelnemer aan TRANS_LAB ben je onderdeel van het creatieve proces en onderdeel van de community. Je bent danser, maker, generator, artiest, choreograaf, verbinder. Je reflecteert, je leert, je handelt en je deelt. De beweging die we bouwen, ontwikkelt onze taal in performance. 4 DAGEN - 5 WORKSHOPS 24 t/m 27 februari 2022 ICK Space for Dance Art / Het Talentenhuis / Odensehuis / Tijdens TRANS-LAB doe je in 4 dagen mee aan 5 workshops, gegeven door verschillende professionals in de kunsten, waarin je onderzoekt wat transformatie inhoudt en waarin je tools krijgt en vaardigheden ontwikkelt om jezelf te transformeren en transformatie uit te drukken. TRANS-LAB is een verdieping van je eigen wezen, een oriëntatie op alles wat mogelijk is en een ontdekking van nieuwe werelden.


+ AANSLUITEN BIJ TRANS_LAB

PROFIEL Je bent een amateur of professionele danser/performer/kunstenaar/kunstliefhebber/ex-danser/ex-performer - je durft jezelf uit te drukken in groepsverband onder begeleiding van onze workshopdocenten. Je bent op zoek naar verdieping van je vaardigheden en staat open voor nieuwe kunstvormen. Je springt graag in een artistiek groeiproces, gebruikmakend van je lichaam en lichamelijkheid. Je bent beschikbaar voor alle 5 de workshops tijdens de 4 aangegeven dagen.


SCHRIJF JE IN door Floortje een e-mail te sturen met je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en een paar regels waarom je onderdeel wilt worden van TRANS_LAB. We zijn op zoek naar een diverse groep deelnemers (leeftijd, gender, achtergrond). We laten 18 februari weten of je mee kunt doen.


Prijs 5 workshops inclusief thee, koffie en gezonde lunch

Normaal 100,- euro

Korting 50,- euro (Stadspas groene stip / Amstelveenpas)


Taal: Nederlands en Engels.


Lees hier alles over TRANS_LAB en de workshop-week.

You can find the open call in English here.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hozzászólások


1-DCC_wit-transparant.png
bottom of page