top of page
Zoeken

Dansfotoshoot

Bijgewerkt op: 31 okt. 2018

Tijdens een gratis moderne dansles in de lichte bewegingszaal van De Meevaart zal fotograaf Kim Doeleman op 8 november jonge en oudere, professionele en amateur-dansers fotograferen. In beweging en in geposeerde shots.

Iedereen die zijn of haar portfolio wil uitbreiden, iedereen die graag foto’s van zichzelf in dans wil hebben, is welkom!

Jessica en Noor in Belcampo / Fotografie Kim Doeleman

Kim Doeleman

Kim Doeleman is professioneel dans- en theaterfotograaf. Zij werkt tevens als dansdocent bij Dance Connects, is zelf danser, en weet als geen ander beweging, emotie en expressie te vangen in haar foto’s. Ze fotografeert al jaren de deelnemers van Dance Connects en ook maakte zij eerder foto’s van de Dance Connects Company.


Choreograaf Floortje Rous is deze ochtend aanwezig om jouw beweging te begeleiden en het beste uit jezelf naar boven te halen.


Steun de company met een foto van jezelf!

De foto’s die Kim maakt op 8 november kun je nabestellen (digitaal en/of print) tegen betaling. Deze actie is onderdeel van de grote crowdfunding voor Dance Connects Company; alle opbrengsten komen ten goede aan de productie van de nieuwste voorstelling [mi:t].


Prachtige foto’s voor in je portfolio, om te laten zien aan familie en vrienden of gewoon voor jezelf natuurlijk. En tegelijkertijd een prachtige bijdrage aan de Company!Corry tijdens moderne dansles in Oost / Fotografie Kim Doeleman

Dansfotoshoot

Donderdag 8 november

10:15 - 12:30 uur

De Meevaart (bewegingszaal)

Balistraat 48A

1094 JN Amsterdam


Er worden twee sessies gehouden. De eerste ronde is van 10:15 - 11:15 uur; de tweede van 11:30 - 12:30 uur. Je geeft je op door een e-mail te sturen aan Floortje op info@danceconnects.nl. Bij aanmelding hoor je in welke ronde jij bent ingedeeld.


Prijzen

Een digitale set van 5 beste foto’s: €17,50

1 print 20x30 cm (A4 formaat): €12,50

1 print 45x30 cm (A3 formaat): €15,00
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


1-DCC_wit-transparant.png
bottom of page