top of page
Zoeken

De toekomst van de Company

In december toonden we onze voorstelling [mi:t] in de theaters. Het was een groot succes; zalen zaten vol of bijna vol en we kregen heel veel enthousiaste reacties. Mensen raakten geïnspireerd door de dansers en het stuk. Dat wat we voor ogen hadden, gebeurde.


Het komende seizoen gaat Dance Connects Company "in retraite". Na een jaar waarin we heel hard hebben gewerkt aan het realiseren van een productie - de voorstelling [mi:t] -, gaan we ons het komende half jaar concentreren op het proces.

We gaan onderzoeken, experimenteren, ontwikkelen. Een open proces; een nieuwe reis die we samen gaan maken, waarvan we nog niet weten waar die gaat uitkomen.


Mogelijkheden onderzoeken

We gaan in samenwerking met ICK de mogelijkheden van ieders kunnen verkennen aan de hand van diverse methoden. In deze werksessies zullen we nieuwe manieren aanreiken om ons als dansers en makers verder te ontwikkelen. We gaan ideeën op doen voor nieuwe creaties. Deze onderzoeksfase zal overigens ook worden gebruikt voor het verder uitwerken van de voorstelling [mi:t] en mogelijk spelen we deze nog eens, de hele voorstelling of een deel.


Video-impressie van [mi:t]

Corneliu Ganea heeft een mooie korte video-impressie van de voorstelling gemaakt die wordt gestuurd naar theaters en festivals als we een goede gelegenheid zien om onze voorstelling daar te presenteren.

We laten de video-impressie vol trots aan jullie zien, want mede dankzij velen van jullie hebben we het allemaal kunnen maken en doen!Blijf up-to-date

Wil je op de hoogte blijven van de Company? Dan kun je je hier inschrijven op onze nieuwsbrief. Ook kun je ons volgen op Facebook en Instagram.

Hou ons in de gaten en we zien je heel graag een volgende keer in het theater of op een festival!


Liefs van ons allemaal, Dansers, makers en medewerkers Dance Connects Company

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
1-DCC_wit-transparant.png
bottom of page