top of page
Zoeken

DINER VOOR DANS

Bijgewerkt op: 22 nov. 2018

Op donderdag 29 november vindt het Diner voor Dans plaats, een feestelijke avond in Restaurant Lt. Cornelis in Amsterdam, compleet met 3-gangen diner (inclusief wijnen, thee, koffie, water). Het wordt een avond vol culinaire verrassingen in de traditie van de Hollandse keuken met live muziek en dans.


PROGRAMMA 29 november

19:30 - 22:30 uur

Locatie Lt. Cornelis / Voetboogstraat 13, 1012 XK, Amsterdam

  • GASTRONOMIE: Restaurant LT. CORNELIS in Amsterdam verzorgt een 3-gangen menu inclusief wijnen, water, thee en koffie. Luitenant Cornelis serveert seizoensgebonden producten in een heel bijzonder Hollandse jasje.

  • LIVE MUZIEK & DANSTHEATER: DANCE CONNECTS COMPANY geeft een preview van de voorstelling [mi:t]. [mi:t] is een theatrale en muzikale dansvoorstelling over de mens in al zijn vormen en maten, over de ontmoeting tussen jong en oud.

  • KORTE LEZING: Iedere leeftijd heeft waarde. Alet Klarenbeek levert een aanstekelijke bijdrage over kunst als middel om veerkracht en levenslust te bevorderen bij jong en oud. Alet is o.a. initiatiefnemer van UP! - een nieuwe beweging rondom ouder worden - en o.a. bekend van de maandelijkse drukbezochte talkshows in De Nieuwe Liefde.

De prijs voor deze avond bedraagt €85,- per persoon. Hiervan komt €32,50 rechtstreeks ten goede aan Dance Connects Company en de nieuwe theaterproductie [mi:t].


LEEFTIJD SPEELT GEEN ROL En daarom is Dance Connects Company een all-ages dansgezelschap. We hopen met ons gezelschap bij te dragen aan een zo gemêleerd mogelijk aanbod binnen de podiumkunsten. We vinden dat iedereen moet kunnen dansen ongeacht leeftijd, beperking of financiële situatie.

CROWDFUNDING Als kleine sociaal-culturele organisatie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze producties en activiteiten te bekostigen. Daarom organiseren we dit diner als onderdeel van de crowdfunding die we starten op 29 oktober via Voordekunst.

Het Diner voor Dans is een mooie gelegenheid om onder het genot van een heerlijk diner en inspirerend entertainment de company te ondersteunen en bij te dragen aan onze waardevolle theaterproductie [mi:t]. MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ONDERNEMEN Tijdens het diner kunt u een maatschappelijk betrokken bijdrage leveren met uw bedrijf, u kunt netwerken met gelijken uit de dans-, cultuur- en welzijnssector en kennis en inspiratie opdoen over dans en ouderen. Met andere woorden u kunt een kijkje komen nemen in de keuken van onze kleine, maar zeer gedreven organisatie.

WE HOPEN U VAN HARTE TE MOGEN VERWELKOMEN!

Koop hier uw ticket!

Dieetwensen kunt u doorgeven op info@danceconnects.nl

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


1-DCC_wit-transparant.png
bottom of page