top of page
Zoeken

Rouxlala geeft Benefietconcert voor Dance Connects Company

Is de keuken aan kant? Koffie en koekjes in huis? Je weet maar nooit wie er op bezoek komt. Het kan je dementerende oma zijn, een boze buurvrouw of erger, een terrorist. Het kunnen ook drie meisjes zijn die een liedje willen zingen. Meisjes?


Meisjes? / Fotografie Henry Faber

Bewapend met huishoudelijk gerei en prachtige zangstemmen, trekt troubadoursgezelschap Rouxlala aan de bel en komt bij iedereen binnen.

En dat doen ze op 2 december tijdens het benefietconcert voor de company.

Rouxlala gaat zoveel mogelijk geld ophalen met dit benefietconcert zodat de crowdfunding een succes wordt en Dance Connects Company de voorstelling [mi:t] op de planken krijgt.


Tynke Luske, Danielle Kien-Absil en Mieke Rous, brengen liederen van eigen, ambachtelijke makelij. Hun stijl herbergt de ironie van de kleinkunst, het verhalende van de folk en de snik van de smartlap. Groot en klein menselijk leed, de kracht van de massa en de eenzaamheid van de enkeling, passeren de revue. Met een gezonde portie zelfspot, weet Rouxlala van alle kommer en kwel een waar feest te maken.


Al eerder maakten de dames fans onder kleinkunst- en folk-minnend publiek in de formatie Mama Roux, waarvan de cd’s ‘Schoone Schijn’ en ‘Mest & Mist’ verschenen. De befaamde driestemmigheid is gebleven en meer centraal komen te staan nu de dames hun eigen, subtiele begeleiding spelen op gitaar, accordeon en vele andere apparaten.

 

Rouxlala

Benefietconcert voor Dance Connects Company


Programma

14.00 - 14.30 thee & taart door Catering Festijn & Eugenie de Jong

14.30 - 15.45 concert Rouxlala

15.45 - 16.30 naborrel (drankjes te koop aan de bar bij Festijn)


LocatieCatering Festijn, Rustenburgerstraat 12a, 1074 ET Amsterdam


Reserveren gewenst!

Stuur een e-mail naar info@danceconnects.nl en laat weten met hoeveel personen je wilt komen.


Benefiet

Tijdens deze middag worden bezoekers gevraagd een donatie te doen, klein of groot. Cash of pinnen, het kan allemaal!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


1-DCC_wit-transparant.png
bottom of page